Tot timpul ma gandesc cum as putea sa mai diversific putin micul dejun - avand in vedere ca e considerat cea mai importanta masa a zilei.
Iata ce am reusit sa fac.
Reteta este pentru 1-2 persoane. (Drept sa va zic - la noi a ajuns doar pentru o persoana tot ce vedeti in imagine)
Ingrediente:
Iata ce am reusit sa fac.
Reteta este pentru 1-2 persoane. (Drept sa va zic - la noi a ajuns doar pentru o persoana tot ce vedeti in imagine)
Ingrediente:
- 200-300 gr. piept de pui;
- 1 rosie;
- 3-4 masline;
- salata eisberg: Endivia mix (va rog sa ma credeti ca am incercat multe variatii pe tema mix de salate - asta este cea mai buna);
- 1 iaurt;
- 1 pahar cu lapte (sau alegeti varianta ori iaurt ori lapte);
- 1 bol de cereale;
- un praf de verdeturi a la Provence (de la Fuchs);
MOD DE PREPARARE
Incepeti prin a pune gratarul al incins. Cand e pregatit puneti puiul (care intre timp l-ati spalat bine, feliat si batut bine cu ciocanelul de carne). Cand considerati ca e facut pe o parte si vreti sa-l intoarceti presarati putina sare peste el, apoi intoarceti puiul. Cand e gata pe ambele parti, il asezati frumos pe farfurie si presarati peste el putina verdeata a la Provence.
Apoi pe aceeasi farfurie asezati rosia spalata si taiata felii subtiri. Adaugati salata si maslinele.
Acum puteti sa incepeti "asamblarea" tavii - puneti bolul cu cereale, laptele, iaurtul si nu in ultimul rand farfuria cu puiul, salata, rosia si maslinele.
Sa aveti pofta !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu