vineri, 30 octombrie 2015

Mic dejun special de week-end


   M-am gandit ca nu ar strica sa avem un mic-dejun gustos si copios in week-end. Ce ziceti, incercati varianta mea???!!

    E usor de pregatit.

    Reteta este pentru 2 persoane.




Ingrediente:

* Salata Chef salad de la Eisberg;
* 1 Rosie;
* Cateva bucatele de Branza de vaca light - de la Hochland ;
* O cana de cereale Nestle Cheerios Oats;
* 2 oua fierte tare cu sare de Himalaya si Piper;
* 2 bucatele de snitzel (facut in casa dupa reteta traditionala cu faina si ou);
* 2 ceaiuri aromate;
* 2 lipii (optional);
* ketchup (optional)

Mod de preparare:

   Intai pregatiti cele 2 farfurii: spalati rosia, salata si branza si taiati totul in bucatele mici, respectiv felii subtiri (in cazul rosiei).

   Fierbeti oul pana devine tare, apoi taiati-l in 4 bucatele si rasniti sare de himalaya si putin piper negru peste el.

   Acum urmeaza un proces putin mai periculos :(......se ia o lipie si se pune deasupra flacarei pentru 3-4 secunde, apoi se intoarce si se lasa pe flacara alte 3-4 secunde si se face acelasi lucru si pe partea cealalta. Daca nu vreti sa adoptati aceasta metoda, atunci puteti foarte bine sa puneti lipia pe o tava (pe care de obicei coaceti ardei), sau si mai usor puneti lipia pe o farfurie in microunde si lasati asa pentru 5-6 secunde, pana devine putin calduta.

   Acum ca lipia e gata, se incepe umplerea ei. Puneti rosie, salata, branza, oua, snitzel - cate putin din fiecare. Puneti si putin ketchup (daca vreti). Inchideti lipia si gata...asta a fost tot.

   Nu trebuie neaparat sa mancati cu lipie, puteti manca si cu paine proaspata.

   Sa aveti pofta !!!
 

 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu