Ceva dulce nu strica niciodata.
Doar 2 ingrediente, 5 minute de preparare....si asta e tot.
Ingrediente:
- 1 plic de glazura cu gust de ciocolata alba/neagrade la Dr. Oetker;
- o punga cu curmale (incercati sa luati curmale putin uleioase, carnoase...adica sa nu fie dintre cele uscate)
Mod de preparare:
Intai se iau curmalele si se curata de coaja (cu degetele). Apoi se taie in 2 . Se pune o jumatate de curmala in podul palmei si se roteste pana cand ajunge sa fie rotunda ca o bomboana. Atentie e bine ca mainile sa fie uscate.
Acum se pune in cuptorul cu microunde plicul de la Dr. Oetker si se lasa acolo 2-3 minute (depinde de puterea microundelor). Cand in interiorul lui totul a devenit lichid, il taiati cu foarfeca si puneti toata compozitia intr-un bol adanc.
Puneti apoi curmalele (mingiute) in ciocolata si dupa 5 secunde de scufundare scoateti curmalele pe o folie de aluminiu de bucatarie. Lasati totul asa timp de 15-20 de minute (sau pana se usuca bine de tot ciocolata pe curmale).
Sa aveti pofta!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu