Acest amestec de condimente este specific mancarurilor din zona Pakistan-India.
Eu folosesc acest mix de condimente la aproape toate mancarurile.
Acest amestec il puteti pune intr-un borcanas de sticla (gen cele micute de la Ikea) si va tine cam 9-12 luni. La fiecare mancare puteti adauga 1/2 - 1 lingurita - depinde de voi cat de picant doriti sa mancati.
Eu folosesc acest mix de condimente la aproape toate mancarurile.
Acest amestec il puteti pune intr-un borcanas de sticla (gen cele micute de la Ikea) si va tine cam 9-12 luni. La fiecare mancare puteti adauga 1/2 - 1 lingurita - depinde de voi cat de picant doriti sa mancati.
Ingrediente:
- 4 spoons chimen;
- 1 spoon piper negru - pudra sau boabe;
- 2 bete de scortisoara;
- 2-3 cardamoni negrii;
- 10 cuisoare
Mod de preparare:
Se pun toate condimentele intr-o rasnita de cafea sau chopper (tocator mic) si se rasnesc pana ce totul devine pudra. Firicelele mici pe care le vedeti sunt de la cardamonul negru - daca doriti puteti sa le dati la o parte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu